Overige wandelreizen

De overige wandelreizen hebben met elkaar gemeen dat we niet rondtrekken, maar wandelen vanuit een standplaats. Dat kan een eenvoudig pension zijn, maar ook een gerieflijker 3-sterren hotel. We hebben bij deze wandelingen een min of meer vaste wandelplanning. Maar waar de wandelingen bij een huttentocht vooraf al vastliggen, is hier veel meer ruimte om de wandelingen aan te passen op conditie, weer en de wensen van de deelnemers.

Thema fotografie

En dan hebben we nog wandelreizen met fotografie als thema. Bij deze reizen besteden we uiteraard veel aandacht aan fotografie. Dat kan allerlei vormen hebben. Er gaat bijvoorbeeld een ervaren fotograaf mee, die ook enkele workshops organiseert. Maar er is ook ruimte voor intervisie, waarbij we 's avonds foto's kijken en elkaar tips geven. En we nodigen altijd een lokale fotograaf uit om een presentatie te geven.


 • VANAF 2023

  Relaxt op de Seiseralm

  PrijsVanaf € n.n.b.
  Dagen8

  Seiser Alm is de grootste almwiese van Europa en ligt vlakbij Bolzano in Zuid Tirol, in het noorden van Italië. Op en rondom de SeiserAlm is een grote hoeveelheid wandelingen, van zeer eenvoudig tot pittige bergtochten. De komende week maken we tochten waarbij we maximaal 800-1.000 hoogtemeters overbruggen. We gaan een keer over een pittig bergpad via de Rosszahnscharte naar de Tierser Alpl Hütte. Maar we lopen ook over eenvoudige paden een rondje over de Puflatsch. Kortom: voor ieder wat wils en hoewel we in principe een vast programma hebben, kunnen we daar altijd van afwijken.

  September 2023
 • VANAF 2023

  Waalwegen in Merano

  PrijsVanaf € n.n.b.
  Dagen7

  ‘Waalwegen’ zijn wandelpaden langs oude Zuid Tiroolse irrigatiekanalen en bieden het hele jaar perfecte wandelmogelijkheden voor jong en oud. De meeste waalwegen liggen rondom Merano. Vanaf de Waalwege kun je genieten van het prachtige zicht op de omringende bergen. Uiteraard lopen we niet alleen over Waalwege, maar lopen we ook andere wandelingen. Zo gaan we naar het St. Vigilius kerkje op het Vigiljoch. En de liefhebbers kunnen natuurlijk nog Merano te bezoeken. Om te shoppen of om te genieten van de stad waar de keizerin Elisabeth van Oostenrijk (Sissi) gewoond heeft.

  Oktober 2023

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Boekingen en informatie

Wil je meer informatie over onze bergreizen? Of heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Ervaren begeleiders

Wij leven voor de bergen.

Eenvoudig inschrijven?

Neem contact met ons op en wij verzorgen je inschrijving.

Verborgen parels

Ontdek op onze reizen de verborgen parels in de natuur.