Individuele reizen

Voor eigenheimers en einzelgängers

Zelf zijn wij graag op pad met een groep. Al is het maar omdat we het fijn vinden om onze passie voor bergwandelen en voor Zuid-Tirol op anderen over te brengen. Maar een groepsreis is niet voor iedereen weggelegd. Misschien vind je het fijner om alleen of met je partner onderweg te zijn. Of omdat je meer flexibiliteit wilt in het aantal dagen dat je onderweg bent.

Voor al die mensen hebben we ook individuele wandelreizen. Dit zijn altijd reizen op maat, maar wel langs bekende Höhenwege, zoals de Alta Via of de Meraner Höhenweg. Op basis van jouw wensen maken wij een routeplanning, reserveren we de berghutten en ontvang je alle informatie die nodig is om de tocht zelf, op een veilige manier, te lopen. Hierbij krijg je van ons altijd het benodigde kaartmateriaal, routebeschrijving, een of meerdere GPX-bestanden en aanvullende tips.


Vanaf € 300

Alta Via nummer 1

3 - 8 dagen

Verwacht in 2022

Alta Via nummer 2

3 - 8 dagen

Verwacht in 2022

Meraner Höhenweg

3 - 8 dagen

Verwacht in 2022

Pfunderer Höhenweg

3 - 8 dagen


Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).