• Uitzicht

  Geniet van de fantastische uitzichten en de geweldige natuur.

 • Lokaal eten

  Geniet van de lokale keuken met gerechten uit de eigen regio.

 • Hiken

  Klettersteig, Bergsteig of gewoon rustig door de almwiese wandelen.

 • Kabelbanen

  Pak gerust 'ns een kabelbaan en start je hike op grote hoogte.

FANES HÜTTE

Dolomieten

De Fanes Hut ligt in de Fanes-Alpen met uitzicht op San Vigilio di Marebbe. De berghut die in 1928 werd geopend, heeft een lange traditie. De sfeer is in de loop van de tijd niet veranderd: je vindt er foto's, souvenirs, verhalen en unieke voorwerpen die herinneren aan de Ladinische oorsprong van de plek. Het geweldige uitzicht van de Fanes-groep in de Dolomieten, de rijke culinaire traditie en de warme gastvrijheid maken een dag in de Fanes-berghut tot een onvergetelijke ervaring.

Fanes-Sennes-Braies

2.062 m

RIFUGIO LAGAZUOI

Dolomieten

De berghut Lagazuoi ligt op de top van Monte Lagazuoi, boven de Falzaregopas, halverwege Cortina d'Ampezzo en Val Badia. Gelegen op een hoogte van 2752 meter, is het de hoogste en grootste berghut e in Cortina d'Ampezzo en beschikt het over het mooiste panoramische terras in de Dolomieten met uitzicht op een echte oceaan van toppen, van de Cunturìnes tot de Cime di Fànes, machtige Tofane, de Odle en de machtige Marmolada.

Fanes-Sennes-Braies

2.752 m

WATZMANNHAUS

Berchtesgadener Alpen

Het Watzmannhaus bevindt zich in het Berchtesgaden Nationale Park en is de Watzmann-basis, of het nu gaat om een ​​bezoek aan een hut, de beklimming van de Hocheck en Mittelspitze of voor de veeleisende Watzmann-oversteek.
De hut wordt kindvriendelijk gerund en het gebied rondom de hut is een prima speeltuin.

Berchtesgaden

1.930 m